From the deep of my heart

My blog is my diary just for me and for you

I just want to tell that I love you from the deepest of my heart. All this time I know just me that have feeling towards you. It's  fine cause I sacrifice all about myself for you. Only God knows my feeling towards you. You brighten my days and complete it. You are my angel and my everthing❤️. I said to you that I am strong but in fact I am very weak tambah-tambah lagi pasal awak. Everthing I see you I will always get jealous... Dah2 nak layan perasaan ape entah ni. Ily so much 🌸

Rindu🌸

Ape tu rindu...
Susah nak ungkapkan hanya diri sendiri je tahu mcm mane😅
Bintang2 selalu jauh antara satu sama lain mesti akan merindui bila lama tak jumpa kan....

I miss to hear your voice, I miss everything about you...
Harap sangat fon berbunyi and your name on it...

Miss you so much🌸

Out of mood

Keep strong ok Syafiqha... Be happy please... Jgn Lah bagi mood tu ganggu aktiviti... Penat org tu jalan2 ari ni sampai lupa org Kat sini... Hmm actually afiq rindu senyuman Syafiqha... Cantik senyuman... Bulan 4 ni genap setahun tak jumpa... Bila lah dapat berjumpa dengan awak... Nakkkkk date nga Syafiqha❤️👉👈☺️ hehehe Goodnight Nurul Syafiqha😊